Telefon: 0732.128.013

SERVICIILE NOASTRE

null

REABILITARI CLADIRI

null

STRUCTURI DIN BETON ARMAT

null

FINISAJE INTERIOARE/EXTERIOARE

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o vasta experienta de peste 12 ani in domeniul constructiilor rezidentiale si nerezidentiale, desfasurand activitate atat in Romania cat si restul Europei.

De asemenea, adaugam vastei experiente in industria de constructii rezidentiale si nerezidentiale flexibilitatea, perseverenta si deschiderea necesare dezvoltari permanente.

Seriozitatea, pasiunea. refuzul oricarui compromis si eforturile sustinute de intreaga echipa au dus la rezultatele spectaculoase pe care le puteti vizualiza accesand sectiunea PORTOFOLIO.

Prin atitudinea pozitiva adoptata de compania noastra, am reusit sa castigam increderea totala tuturor partenerilor care apeleaza la noi, in fiecare zi.

CAMITEHNO SRL se mandreste cu cel mai bun raport calitate-pret din industria constructiilor din Romania, oferind rezultate cu standarde inalte de siguranta si durabilitate, la preturi extrem de accesibile.

Dezvoltarea proiectelor de inalta calitate, respectarea termenelor de livrare, transparenta, credibilitatea, confidentialitatea fac parte din politica companiei noastre si se respecta intocmai.